payroll-visual

Agrarisch uitzendbureau

Als agrarisch uitzendbureau helpen we je graag bij het vinden van een leuke baan. HRpm biedt vacatures voor studenten, starters en professionals. Bekijk alle vacatures online en solliciteer direct. Staat de gewenste vacature er niet tussen? Schrijf je vandaag nog in bij ons agrarisch uitzendbureau en wij vinden de baan die bij je past. Een baan waarin je je talent volledig kunt inzetten en jezelf verder kunt ontwikkelen.
 

Ruim aanbod vacatures

HRpm heeft een heel breed aanbod vacatures in de agrarische sector. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een baan in de veehouderij, akkerbouw of tuinbouw. Of is een baan op kantoor iets voor jou? Bijvoorbeeld planner of webshopmedewerker bij een bedrijf dat is gespecialiseerd in de verkoop van miniwerktuigen. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, je kunt altijd bij ons terecht. Bekijk de laatste vacatures eenvoudig online.
 

Tijdelijk personeel nodig?

Ben je op zoek naar tijdelijke versterking van je team? Ons agrarisch uitzendbureau vindt de beste werknemers voor jouw opdracht. Wij bieden twee opties:
 
  • Uitzenden
    Heb je in een piekmoment extra personeelsbezetting nodig? Dan zijn uitzendmedewerkers vaak de beste oplossing. Uitzendwerk is vaak van korte duur.
     
  • Detacheren
    Over het algemeen kiezen organisaties voor detacheren wanneer ze op zoek zijn naar personeel voor een langere periode.
 
Benieuwd wat voor jouw situatie de beste oplossing is? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.
 

VCU gecertificeerd

Een VCU certificaat geeft VCA gecertificeerden de zekerheid dat het uitzendbureau op een bewuste en veilige manier omgaat met mogelijke risico’s waaraan uitzendkrachten op het werk worden blootgesteld. HRpm is VCU gecertificeerd. Dat betekent dat wij als agrarisch uitzendbureau personeel uit kunnen zenden naar VCA gecertificeerde bedrijven.
 

Contact opnemen met ons agrarisch uitzendbureau

Heb je vragen over onze vacatures? Of ben je op zoek naar (tijdelijk) personeel? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar +31 321-336006, een e-mail te sturen naar info@hrpm.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen. Wij hebben een vestiging in Dronten en Heino. Kom gerust eens langs. Als agrarisch uitzendbureau helpen we je graag op weg!
@HRpmBV
17H
MEDEWERK(ST)ER MELKVEEBEDRIJF | ZUIDELIJK FLEVOLANDBen jij allround inzetbaar op een melkveebedrijf en heb jij zin… https://t.co/pawF9xqGNZ
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan