payroll-visual
Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Naast Werving & Selectie kan HRpm je ook helpen door middel van loopbaanbegeleiding. Het is natuurlijk lastig om een keuze te maken voor een baan, of een vervolgstudie als je nog niet precies weet wat je wilt. Om je te helpen bieden wij diverse testen aan die je een stap in de goede richting kunnen geven. Dit gaat van een beroepskeuzetest tot een capaciteitentest. In alle gevallen komen ook je persoonlijke eigenschappen aan bod, omdat dit de basis van je motivatie is. 

Voorafgaand aan het maken van de test hebben wij een kort intakegesprek met je, zodat wij alvast een indruk buiten de test om van je hebben.
Hieruit komt ook naar voren welke test het beste bij je past. De test wordt schriftelijk gemaakt en ook direct gescoord. Naar aanleiding van de scores wordt er een rapportage opgesteld. 
 
Tarieven
Soort
Kosten
HRpm CV-check
Gratis
Intakegesprek
Gratis
Studiekeuzetest
€ 50,- (incl. BTW)
Carrièretest
€ 150,- (incl. BTW)
Testpakket werving & selectie bedrijven
€ 600,- (excl. BTW)
 
HRpm CV-check
Heb je een brief en CV opgesteld, maar ben je nog niet helemaal zeker of dit zo akkoord is? Laat deze dan gratis checken door HRpm. Stuur je CV via de website in of mail deze naar werk@hrpm.nl. Wij checken deze dan voor je binnen 24 uur op opbouw, lay-out en spelling, zodat jij met een gerust hart je CV en brief kunt versturen naar je misschien wel toekomstig werkgever.
 
Intakegesprek
Ben je op zoek naar een uitdagende baan of heb jij een leuke vacature gezien op onze website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar wie je bent als persoon en welke functie daarin het beste zou passen. Ook denken wij met je mee of wij nog interessante vacatures hebben, zodat je direct bij het bedrijf voorgesteld kunt worden. Ook voorafgaand aan een loopbaantest hebben we een intakegesprek, zodat ook de (eerste) indruk van de loopbaancoach in de rapportage verwerkt kan worden.
 
Studiekeuzetest (voor studiekeuzes)
Zit jij op de middelbare school en weet jij niet precies wat je hierna voor studie wilt gaan doen? Wordt het een MBO opleiding, HBO opleiding of universitaire studie en welke richting past bij je? Of heb je een verkeerde studiekeuze gemaakt, of volg je al een vervolgopleiding en weet jij niet wat je hierna wilt gaan doen? Onze studiekeuzetest koppelt jouw persoonlijke eigenschappen aan je interesses en geeft uiteindelijk een richting aan een voor jou passend beroep. In de rapportage wordt hier een opleiding aan gekoppeld, zodat jij gerichter op zoek kunt naar open dagen of meeloopdagen van een bepaalde opleiding.
 
Carrièretest (voor beroepen)
Ben je momenteel ergens werkzaam en zit je niet op je plek? Of heb jij te horen gekregen dat er binnenkort geen plek meer voor je is binnen de organisatie en weet je niet waar je het nu zoeken moet? Dan geeft de carrièretest duidelijkheid! Je maakt 2 testen waarin je persoonlijke eigenschappen en interesses worden uitgediept. Hieraan wordt middels een beroepskeuzetest en een rapportage een richtlijn gegeven aan een beroep dat bij je past. Doordat er nu niet alleen wordt gekeken naar je interesses, maar ook naar je persoonlijke eigenschappen is deze test uniek. Het maakt de test zorgvuldig en compleet zodat jij gericht op zoek kunt naar passende vacatures.
 
Testpakket werving & selectie (voor bedrijven)
Heeft u een interessante kandidaat gesproken voor een bepaalde functie, maar twijfelt u of zijn of haar (commerciële) capaciteiten en persoonlijke eigenschappen matchen met uw organisatie? Laat uw kandidaat dan uitgebreid testen door ons! We hebben hiervoor een uitgebreide persoonlijkheidstest, gebaseerd op de big five van de persoonlijkheid. Hier wordt een rapportage voor opgesteld, die zowel naar u als naar de kandidaat gaat. In uw rapportage staat een advies omschreven omtrent de persoonlijke eigenschappen van de kandidaat en de benodigde eigenschappen en capaciteiten van de functie, zodat de kans op een mis-match gering is.
 
Het is dus zeker de moeite waard om hier eens contact over op te nemen!
@HRpmBV
29 Oct
NIEUWS📢HRpm gaat verder onder een nieuwe naam! Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je er van vindt! 🙌🏼 https://t.co/Ybrk2PcIUU
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!