payroll-visual
BBL subsidie schooljaar 2017-2018
Opdrachtgever? En van plan om het nieuwe schooljaar een BBL’er aan te nemen en hiervoor een subsidieaanvraag bij het RVO in te dienen? Wij ondersteunen u graag daarin waar mogelijk.

U dient o.a. zelf een duidelijke administratie van het aantal begeleidingsuren aan te leveren, de aanwezigheidsregistratie bij te houden, in het bezit te zijn van een praktijk-leer overeenkomst en de behaalde kwalificaties te registreren. HRpm verzorgd met plezier voor u de verloning van de BBL’ers, zodat u de uitbetaalde uren in een overzicht voor uw aanwezigheidsregistratie kunt ontvangen. Dit overzicht kunt u opvragen bij Wendy Weijenborg, wendy@hrpm.nl of 0321-336006.
 
Voor het schooljaar 2017-2018 kunt u de subsidie aanvragen vanaf 2 juni 2018 tot en met 15 september 2018. Om aanspraak te maken op deze subsidie, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen:
 
  • De opleiding dient een erkende BBL opleiding te zijn met als uitgangspunt 200 begeleide onderwijsuren en 610 klokuren in een beroepsomgeving.
  • Opdrachtgevers moeten een erkend leerbedrijf zijn (aanmelden hiervoor kan via www.stagemarkt.nl)
  • De maximale subsidie bedraagt € 2.700,-
  • De maximale subsidie wordt toegekend bij 40 weken begeleiding. Indien er minder dan 40 weken begeleiding is gegeven, wordt de subsidie naar evenredigheid verminderd (aantal weken / 40 * 2700). Dit is per opdrachtgever.
  • Opdrachtgevers dienen in het bezit te zijn van een duidelijke administratie waarin o.a. het aantal begeleidingsuren, de aanwezigheidsregistratie, praktijk-leerovereenkomst en de behaalde kwalificaties zijn opgenomen.
 
Meer informatie over de administratie en controle van de RVO vindt u op www.rvo.nl
 
 
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!