payroll-visual
Bin 'ie boer en stoer? Joa?
Bin 'ie boer en stoer? Joa?
 
 
Bin 'ie boer en stoer? Joa?
Ga dan de uitdaging aan op zondag 9 juli tijdens de 3e editie van de N35 Media Farmstacle Run in Heino tijdens de HRpm Boerenbattle. Sjouw door weilanden, tijger tussen de varkens, glibber over koeienroosters, overwin ludieke obstakels en vooral heb heel veel schik! 
Bekiek de aftermovie van 2016, zodat je weet wat jullie te wachten staat ;-)

HRpm Boerenbattle
We organiseren voor onze actieve medewerkers, klanten en hun moaten de HRpm Boerenbattle. We haken daarmee aan bij het immens populaire evenement, waar Erben Wennemars 3 jaar geleden de eerste winnaar van was. We vinden het mooi om zichtbaar te zijn met onze actieve medewerkers en klanten.
.
Iets met drek vret'n en gein met oe moaten..
De winnaar van de HRpm boerenbattle wint de eeuwige roem, een prachtige boerkaal en een lekkere pot bier. Machtig mooi toch?
Waag je aan een parcours van 8,5 km (25 euro) of 13,5 km (30 euro) in boerenthema. Verrassing: de eerste 20 aanmelders mogen gratis deelnemen aan de HRpm Boerenbattle. Dit geldt voor jou, maar ook voor oe moat (1 introducee per medewerker/klant). Dus lijkt het jou donders mooi om aan de HRpm boerenbattle mee te doen? Mail dan snel naar lisa@hrpm.nl en je ontvangt een inschrijfformulier, zodat jij je gratis deelname kan verzilveren. Wees er snel bij!

Te laat voor gratis deelname maar wil je wel met oe bek deur de drek? 
Vanzelfsprekend kun jij en oe moat(en) nog deelnemen als we de 20 gratis deelnemers zijn gepasseerd. Schrijf je dan vóór 31 mei in via dit inschrijfformulier onder teamnaam: HRpm Boerenbattle. Alle deelnemers krijgen een T-shirt, we passen op je spullen en je krijgt 2 muntjes voor de 3e helft. We maken er een gezellig, mooi en actief HRpm (sport)feest van!

We gaan voor meer spektakel, meer modder, meer uitdaging. Zorg dat jij er bij bent! 

Der an met de lippe..
..wie bint noe al trots op oe!

Goed goan, groet'n
Team HRpm 
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!