payroll-visual
Collectiviteitskorting via HRpm bij het Zilveren Kruis
Beste medewerker,
 
Het is verstandig goed te kijken naar je zorgverzekering.
 
Je kan gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering via een mantelovereenkomst van HRpm bij Zilveren Kruis. Je ontvangt fors voordeel en krijgt direct toegang tot resultaatgerichte gezondheidsoplossingen met een gezonde korting:
 
• 7,5% korting op de basisverzekering én
• 12,5% korting op de aanvullende verzekering(en)
 
Bij Zilveren Kruis heb je de keuze uit een aantal pakketten, waarbij heel duidelijk aangeven wordt wat er wel en niet verzekerd is. Op die manier kom je er gemakkelijk achter welk pakket het best aansluit bij jouw wensen.
 
Als je andere aanbiedingen gaat vergelijken, is het verstandig Zilveren Kruis mee te nemen in je vergelijking, aangezien je bij Zilveren Kruis duidelijk en helder weet waar je voor verzekerd bent. Ook is er sprake van een scherpe prijs.
 
Je kan rekenen op goede en snelle gezondheidszorg. Met de online zorgverkenner zie je wat de mogelijkheden zijn voor de zorg die je eventueel nodig hebt. Wil je liever persoonlijk advies dan kan je terecht bij de Zorgcoach.  Ook heb je directe hulp bij wachtlijstbemiddeling, ziekenhuizen vergelijken, second opinion en mantelzorg.
 
Declareren van je zorgkosten gaat bij Zilveren Kruis gemakkelijk via de website, app of per post. Met de speciale app van Zilveren Kuis kun je gemakkelijk je nota’s indienen via een smartphone of tablet. De meeste zorgkosten die je maakt, worden rechtstreeks met Zilveren Kruis geregeld en afgehandeld. Toch kan het zijn dat je zelf een keer een zorgnota ontvangt. Deze kan je dan eenvoudig declareren.
 
Bereken jouw premie via de volgende link: www.zilverenkruis.nl/premieberekenen en vul bij ‘zoek uw collectiviteit’ de naam van uw werkgever in - of indien er nog geen collectiviteit is - het nummer 207081340 . Momenteel heeft HRpm nog geen actief collectiviteitsnummer. Deze komt wel voor het eind van dit jaar. Mocht je interesse hebben in deze collectiviteit, stuur dan een mailtje naar info@hrpm.nl. Wij sturen je dan zsm het collectiviteitsnummer toe.
 
Ook kun je meer informatie vinden op: www.zilverenkruis.nl
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!