payroll-visual
Even voorstellen: Larissa Mulder
Larissa Mulder
Mijn naam is Larissa Mulder en ik ben 24 jaar. Ik heb de opleiding voor dierenartsassistente afgrond aan de Groene Welle in Zwolle. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gedaan op agrarische bedrijven, wat voor mij een eerste keer was dat ik in aanraking kwam met deze sector. Mijn eerste agrarische stage was bij een vermeerdingsbedrijf van vee, waar ik mij specialiseerde in het voorplantingsproces. De werkwijze en no-nonsense sfeer maakte mij gelijk enthousiast en ik realiseerde mij dat ik graag deels werkzaam wilde blijven in de agrarische sector.
 
Na het afronden van mijn opleiding was het moeilijk om een passende baan te vinden. Op aanraden van een collega op een stageadres heb ik mij ingeschreven bij HRpm, in de veronderstelling dat zij mij als kandidaat zouden aangeven bij een van de opdrachtgevers. Op dezelfde dag als mijn inschrijving werd ik gebeld door HRpm: of ik de volgende dag op sollicitatiegesprek wilde komen. Snel werd duidelijk dat er een interne functie was en de vraag was of ik deze wilde vervullen. Heel graag!
 
In mijn vrije tijd ben ik actief in de paardensport. Ik heb een eigen paard bij een pension, sport en africhtingsstal in Dalfsen en doen we geregeld mee aan springwedstrijden. Mijn vriend is werkzaam in het agrarisch loonwerk en samen hebben we een gezellige vriendengroep.
 
Mijn spontaniteit en enthousiasme komen goed van pas tijdens mijn werk als relatiebeheerder voor HRpm. Ik ben ook een echte doorzetter en pak graag dingen aan. Door het feit dat ik sta voor wat ik doe, kan ik met heel veel plezier en passie werken voor HRpm. Binnen het team krijgt iedereen een eerlijke kans, alle collega’s staan voor je klaar en zijn bereid je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. Door de platte organisatie is het samenwerkingsverband met iedereen heel prettig.
 
Ik wil graag mijn klantenkring verder uitbreiden, net zoals het klantenbestand wat heb gekregen van mijn collega Jeroen. Ook zou ik graag doorgroeien binnen het bedrijf en mijn steentje bijdragen aan de groei van HRpm. Ik kom graag met u in contact als er personeelsvragen zijn in het MKB, of wanneer u op zoek met naar personeel. U kunt mij bereiken op larissa@hrpm.nl of 0321-336006.
 
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!