payroll-visual
Even voorstellen: Marco Egberink
Marco Egberink
 
"Mijn naam is Marco Egberink en per 1 december 2018 ben ik relatiebeheerder in de Achterhoek en Twente voor HRpm. Op dit moment ben ik 42 jaar en woon ik met mijn vrouw Anneke en onze twee kinderen in Neede. Ik ben opgegroeid in Eibergen, samen met mijn ouders en broer die van oorsprong Twentenaren zijn.
 
Op het LBO, wat tegenwoordig het VMBO is, heb ik een opleiding in de richting van de bouw gedaan. Eigenlijk wilde ik destijds de agrarische opleiding volgen aldaar, maar vanwege een tekort aan leerlingen in deze richting heb ik de opleiding bouw gevolgd en mijn timmerdiploma behaald. Na deze school ben ik door gegaan naar de MAS, waar ik de opleiding veehouderij heb gevolgd met als hoofdtak rundveehouderij en als tweede tak varkenshouderij. Na deze tweede opleiding ben ik een jaar als medewerker in de varkenshouderij gaan werken, dit deed ik op verschillende locaties. Hierna ben ik 21 jaar werkzaam geweest als allround agrarisch medewerker in verschillende sectoren. Gedurende deze periode heb ik ook 5 jaar ervaring opgedaan als planner in de agrarische uitzendbranche.
 
Mijn interesse voor de agrarische sector heb ik al van kleins af aan. Op school had ik veel vrienden die thuis een agrarisch bedrijf hadden. In mijn vrije tijd was ik daar toen al veel te vinden, het meehelpen op de boerderij vond ik geweldig! Ik verzon zelfs smoesjes, zodat ik bij deze vrienden kon blijven slapen, omdat ik het leven op de boerderij zo leuk vond. Mijn opa had ook een boerderij, dus misschien komt daar het bloed ook wel vandaan. Tijdens de schoolvakanties en op de zaterdagen zocht ik altijd adressen waar ik aan het werk kon. Hier ging ik dan op mijn brommer naartoe, stilzitten was niets voor mij!
 
Tegenwoordig ben ik actief in het verenigingsleven van mijn woonplaats . Zo voetbal ik bij Neede SEEM-1 (het 6e elftal) en ben ik lid van de raad van 11 van de lokale carnavalsvereniging. Verder speel ik graag toneel in het openluchtspel in Borculo indien de tijd het toe laat. Een andere grote passie van mij is het kweken van vogels en deze tentoonstellen. Het gaat hierbij vooral om kanaries.
 
Als ik mijzelf zou moeten beschrijven, dan zou dat zijn als een sociaal persoon die makkelijk contacten legt. Humor vind ik ook erg belangrijk. Deze eigenschappen kan ik goed kwijt bij HRpm, daarom heb ik veel zin om hier aan de slag te gaan. De vlotte afhandeling van zaken en de eerlijke open communicatie zorgen voor een fijne werksfeer. Ik kijk er naar uit om klanten te helpen met hun personeelsvoorziening. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-30676405 of door een e-mail te sturen naar marco@hrpm.nl.
 
Goodgoan!”
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!