payroll-visual
Even voorstellen..Erna Mulder
Erna Mulder
 
Mijn naam is Erna Mulder, 36 jaar en woonachtig in Heino, waar ik  geboren en getogen ben als dochter van een melkveehouder. Ik ben getrouwd met Coen en we hebben 3 dochters van 4, 6 en 8 jaar.
 
Van 1996 tot 2001 heb ik Veehouderij gestudeerd aan de CAH in Dronten. Tijdens mijn studie heb ik in Dronten gewoond en in de vrije uurtjes heb ik daar ook veel gewerkt. Mooi om te zien dat de studenten van de HAS dit tegenwoordig nog steeds veel doen via HRpm.
 
Na mijn studie heb ik een jaar in Oost Duitsland gewerkt op een melkveebedrijf. Daarna ben ik terug gegaan naar Nederland waar ik in de uitzend- en detacheringsbranche ben gaan werken. Bij dit bedrijf heb ik 14 jaar gewerkt in diverse functies, waarvan de laatste 7 jaar relatiemanager in de agrarische sector. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam in gesprek met Jeroen Neimeijer en Ben Reuvekamp die ik al jaren kende.  En zo geschiedde dat ik per 1 augustus jl. ben gestart bij HRpm als relatiebeheerder agrarisch in het gebied van Kampereiland t/m Stegeren en Zuid West Drenthe.
 
De functie is heel divers en geen dag is hetzelfde. Door de vele bezoeken die ik afleg spreek ik veel ondernemers. Niet iedereen is direct op zoek naar personeel, maar door met elkaar in gesprek te zijn kom je soms tot hele leuke dingen. Ondernemers stellen vragen welke bij hun spelen op gebied van (mogelijk) personeel, soms weten ze in hun omgeving nog iemand die werk zoekt enz. Wij proberen overal een passende oplossing voor te zoeken. Het is mooi en super interessant om te zien dat iedere ondernemer zijn bedrijf op zijn eigen manier runt .
 
Wat HRpm betreft spreken de mentaliteit van handen uit de mouwen, aanpakken én de korte lijnen mij heel erg aan. HRpm groeit de laatste jaren meer dan het landelijk gemiddelde in de uitzendbranche. Dit betekent dat HRpm goed in de markt staat en steeds meer naamsbekendheid krijgt.
 
De eerste maanden bij HRpm zijn mij uitstekend bevallen. Het contact met de ondernemers loopt goed en de eerste plaatsingen zijn een feit. Naar mijn idee zit ik hier prima op mijn plek!
Mocht er iemand zijn die denkt; ik wil wel eens een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden dan ben ik te bereiken via telefoonnummer: 06-13968739 of erna@hrpm.nl
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!