payroll-visual
Even voorstellen..Tim Scheper
Tim Scheper
 
Mijn naam is Tim Scheper, 19 jaar oud en ik ben geboren in Zwiggelte (Midden-Drenthe). Toen ik 13 jaar oud was ben ik op zaterdag en in de vakanties gaan werken bij een melkveehouder in de buurt. Deze melkveehouder heeft aan het CAH in Dronten gestudeerd en mede dankzij hem en zijn verhalen heb ik mij in 2013 ingeschreven aan het CAH Vilentum in Dronten.
 
Nadat ik mijn Havo diploma had behaald kon ik in september 2013 beginnen aan de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness.
Vanaf dat moment ben ik ook woonachtig in Dronten, echter ga ik in de weekenden terug naar Zwiggelte. Sinds 2012 werk ik bij een mechanisatiebedrijf bij mij in de buurt.
 
De afgelopen jaren heb ik verschillende werkzaamheden uitgevoerd voor HRpm, hierdoor heb ik ervaring op kunnen doen in het werken met verschillende werkgevers en werknemers. Sinds 1 september jl. ben ik voor een aantal uur per week in dienst als ondersteunend planner bij HRpm. Naast het plannen van de werkzaamheden probeer ik medestudenten te informeren en enthousiasmeren voor het werken bij HRpm. Daarnaast ben ik ook actief lid van de studentenvereniging USRA, zo ben ik geregeld te vinden in de sociëteit van de studentenvereniging waar ik onder andere tapper ben.    
 
Als u mij ziet lopen en u meer informatie over de mogelijkheden bij HRpm zou willen hebben, spreek mij dan gerust aan!   
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!