payroll-visual
HRpm BV hoofdsponsor van studentenvereniging USRA
HRpm BV is per ingang van 2016 trotse hoofdsponsor van studentenvereniging USRA. Vanuit de eigen studententijd is HRpm altijd nauw betrokken geweest bij USRA. Door het werken met de studenten in het uitzendwerk en afgestudeerden later voor een vaste baan, is die betrokkenheid nooit meer weggegaan. Enthousiasme, gedrevenheid en ludieke acties staan bij die betrokkenheid centraal.
 
USRA is met zo’n 1500 leden en donateurs de grootste agrarische studentenvereniging van Nederland. Anouck Gaastra namens USRA: “We zijn enorm blij en trots dat we HRpm mogen begroeten als hoofdsponsor. De samenwerking bevalt ons erg goed en we kunnen elkaar alleen nog maar meer versterken in de agrarische sector. Naast het plezier dat de leden van USRA beleven aan de activiteiten en feesten, leren ze ook samenwerken, organiseren en leiding geven. Binnen USRA is er dus ruimte voor ontwikkeling.” Een mooie pijler waar Jeroen Neimeijer en Erna Mulder van HRpm zich ook in kunnen vinden. “Het is belangrijk dat studenten aan zelfontwikkeling doen en investeren in zijn/haar toekomst. Bij HRpm besteden we ook aandacht aan loopbaanbegeleiding. De studenten van  USRA zijn voor ons dé doelgroep. Er werken momenteel al veel studenten voor ons en we willen dit graag nog meer gaan uitbreiden. We zijn blij met de sponsorovereenkomst, omdat het voor beide partijen een win-winsituatie is.”
 
De kernactiviteiten van HRpm zijn uitzenden, detacheren, werving, selectie, loopbaanbegeleiding en payrolling. Kortom: HRpm is een fullservice partner waar het draait om kwaliteit, vakkundige advisering en transparante communicatie. Werkplezier is erg belangrijk, daarom helpt HRpm studenten graag aan een leuke en uitdagende (bij)baan. Via het  grote netwerk gaan de medewerkers van HRpm op zoek naar de perfecte baan die aansluit bij de ambities van de studenten. HRpm is sinds 1 januari aan de Drieslag 25 te Dronten gevestigd. Het kantoor bevindt zich schuin tegenover de CAH Vilentum. 
 
HRpm BV hoofdsponsor van studentenvereniging USRA
 
sponsor van studentenvereniging USRA
 
sponsorcontract HRpm BV en studentenvereniging USRA
 
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!