payroll-visual
HRpm gaat verder onder de naam Roots
Roots – dat werkt! Dé nieuwe naam waaronder HRpm vanaf midden december verder gaat. “Trots op onze agrarische roots. Medewerkers en klanten die dezelfde aanpakkersmentaliteit delen, dat is waar we ons al 15 jaar op richten en ook blijven doen, aldus Erna Mulder (bedrijfsleider Roots – dat werkt!). “Onze naam en de website veranderen, maar onze dienstverlening zeker niet”.
 
HRpm wordt Roots
Ervaring leert dat vele mensen struikelen over de naam HRpm. Het is lastig uit te spreken en lastig te onthouden. Daarom maakt HRpm het haar relaties graag een stukje makkelijker: Roots – dat werkt!.
 
Ook signaleert HRpm een personeelssector die sterk in ontwikkeling is en willen zij hierin altijd een stap vooruit blijven kijken. HRpm ziet kansen in de techniek en heeft deze tak er de afgelopen periode bij opgepakt. Met meer dan 20 jaar ervaring in de technische sector, weet Ronald Eschbach (bedrijfsleider Roots Techniek) dat het nog nooit zo lastig is geweest om op dit moment goed gekwalificeerd technischpersoneel te vinden. “Door Roots Techniek aan te bieden, kunnen we ons specifiek richten op deze technische vakmensen. Een grote meerwaarde dus!”.
 
Trots op onze agrarische roots
HRpm heeft gekozen voor de naam Roots, omdat dit weergeeft waar ze voor staan. “We zijn absoluut trots op onze agrarische roots, de mentaliteit van onze medewerkers en van onze klanten. We merken dat de loyaliteit van de jeugd verandert maar tegelijkertijd verandert de mentaliteit niet”, aldus Erna Mulder. “Door de medewerkers in te zetten op het gebied waarin ze later aan het werk willen, doen ze ervaring op én verdienen ze lekker bij. De kracht zit ‘m immers in de mensen!”.
 
Daarnaast zorgt de juiste aanpakkersmentaliteit ervoor dat we richting onze klanten, betrouwbare mensen kunnen inzetten. Onze werknemers nemen kennis over de sector mee en willen graag de handen uit de mouwen steken. Op deze manier bieden we ondernemers een betrouwbare achtervang”. Ook staat het ontzorgen van de ondernemers bij HRpm voorop. Door de steeds veranderende regelgeving, wordt het er voor de ondernemers niet makkelijker op om alle regels met betrekking tot personeelsbeleid na te leven. Met vragen daarover weten ze HRpm steeds beter te vinden.
 
Communicatie
De naamswijziging zet HRpm geleidelijk in, om zo alle relaties de komende periode te informeren. Eind 2019 gaan de nieuwe websites www.rootswerkt.nl en www.rootstechniek.nl online.
 
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
29 Oct
NIEUWS📢HRpm gaat verder onder een nieuwe naam! Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je er van vindt! 🙌🏼 https://t.co/Ybrk2PcIUU
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!