payroll-visual
HRpm ook actief in Friesland
 
HRpm ook actief in Friesland
“Mijn naam is Foppe Sinnema, ik ben 23 jaar opgegroeid in het Friese Dronryp. Als relatiebeheerder voor HRpm in Friesland kom ik graag met u in contact als u personeel nodig heeft of vragen heeft met betrekking tot het gebruik van payroll. Op dit moment studeer ik nog Agrarische Bedrijfskunde aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Na het afronden hiervan zal ik in maatschap gaan met mijn broer en ouders in ons akkerbouwbedrijf.
 
Als ik mijzelf in een paar woorden zou moeten beschrijven zou dit zijn: sociaal, gedreven, een harde werker en zeker een grutske frys! Deze eigenschappen komen goed van pas bij de uitdaging die ik graag aan ga om, als pionier in het nieuwe werkveld van HRpm, toekomstige klanten te voorzien van nieuw personeel. Met de kracht van HRpm dat het klein, toegankelijk en een platte organisatie is wil ik graag in deze regio overbrengen. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-36324832 of via e-mail op foppe@hrpm.nl. Oant sjen!”
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
24 Mar
Wij hebben het SNA-keurmerk weer binnen! 😄 Lees wat dit keurmerk inhoudt en waar het op is gebaseerd op:… https://t.co/KVmduS7NI1
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!