payroll-visual
Interview met Ellen Vriens
Naam: Ellen Vriens
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Dronten
Beroep: Sales Assistent bij Green Organics
Hobby’s: Paardrijden

Interview met Ellen Vriens

Ellen & HRpm
“Nadat ik weer in Dronten kwam wonen heb ik contact gezocht met Jan ter Maaten van HRpm voor werk. Mijn intentie was om wat ervaring op te doen door middel van het werk wat HRpm voor mij zou regelen. Via HRpm zou ik de kans krijgen om van verschillende bedrijven een indruk op te doen. Vrij vlot kon ik bij KWS aan het werk op de telersadministratie. Dat werk beviel goed maar helaas gooide een reorganisatie roet in het eten. Gelukkig droeg Jeroen Neimeijer van HRpm mij voor bij Green Organics. Zodoende kon ik aansluitend beginnen bij Green Organics.”

Eerste indruk
“Ik had het idee dat HRpm vooral bedoeld was voor studenten die tijdelijk baantjes zoeken voor naast de studie. Maar ik heb nu zelf ervaren dat het team van HRpm ook heel goed is in de bemiddeling voor een échte baan, na het behalen van je diploma. HRpm heeft goede connecties en een goed team dat echt moeite wil doen voor je.”

De bemiddeling
“De bemiddeling ging heel vlot. HRpm zoekt, naar mijn idee, ook buiten de openstaande vacatures en daardoor gaan zaken lekker soepel. Mijn huidige werk bevalt heel goed. Ik heb mijn eigen verantwoordelijkheden en ik word goed begeleid. Het leukste is dat elke dag anders is en je snel moet kunnen schakelen.”
 
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!