payroll-visual
Medewerker in beeld!
Naam: Tjitte van der Werf
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Oosthem (Friesland)
Opleiding: Financiële dienstverlening agrarisch aan de Aeres hogeschool in Dronten
Beroep: Voornamelijk trekker werkzaamheden, productiewerk, in- en uitpak werk en parkeerwerkzaamheden. Daarnaast werf ik nieuwe medewerkers.
Medewerkers werven:  Ik zoek nieuwe medewerkers en informeer ze over de mogelijkheden. Daarna motiveer ik ze om zich in te schrijven. Bij de huidige medewerkers kijk ik wat hun beschikbaarheid is zodat de planners makkelijker mensen kunnen vinden en inzetten.
Mooiste momenten: De leukste werkdagen zijn in de oogst tijd en een weekend samenwerken met een groep jongeren op de Keukenhof is ook erg gezellig.
Hobby’s: Steppen en skûtsjesilen
 
Tjitte
 
Een dag van Tjitte:
 
07:00 uur Opstaan!
07:15 uur Ontbijten en douchen
08:00 uur Voordat ik naar school ga nog even bij de supermarkt langs voor een zak krentenbollen en een      fles water, zodat ik de dag goed doorkom.
08:30 uur  Eerst nog 2 lessen op school volgen.
11:15 uur  De lessen zijn afgelopen en ik stap in de auto naar een akkerbouwer net buiten Dronten om            aardappelen te kipperen.
11:30 uur  Aangekomen bij de boer, kleed ik mij om. De schoolkleren gaan uit en de werkkleding gaat aan. Ik ga snel de trekker op want ze waren inmiddels al gestart met rooien. Er moet een stuk transport over de weg gedaan worden.
12:30 uur  Lunchtijd! Mijn zak krentenbollen en de fles water gaan tussen het rijden door op.
17:30 uur  Het is nu tijd om met z’n allen samen te gaan eten. De macaroni staat op tafel en ik schuif aan.
18:00 uur  Voordat we weer verdergaan blaas ik eerst de trekker die voor de rooier staat schoon. De                radiateur zit vol stof wat zorgde voor storingen tijdens het rooien omdat de olie te heet werd.
23:00 uur  Zo mijn werkdag zit er weer op! We zijn klaar, zetten de trekkers weg en drinken een biertje met de boer en dan ga ik weer richting huis.
 
Een dag van Tjitte
 
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!