payroll-visual
Medewerker in beeld: Piet Westerink
Piet Westerink
Op het dak van een soepkippen verwerkingsbedrijf vinden we Piet Westerink (53). Via HRpm is hij aan de slag gegaan bij een bedrijf welke zonnepanelen legt. Wij gingen bij hem langs om meer over Piet en zijn werk te weten te komen.

“Samen met mijn vrouw woon ik in Dronten. Wij hebben 3 kinderen en inmiddels ook twee kleinkinderen. Ik heb een opleiding gevolgd tot counselor-coach en voor beveiliging. Hierna ben ik gaan werken bij een dienstverlenend bedrijf waar ik 27 jaar werkzaam ben geweest. Op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging, daarom heb ik ontslag genomen en heb ik mij veel als vrijwilliger ingezet in de regio Dronten.” Doordat de dochter van Piet destijds al werkzaam was voor HRpm, kwam hij met HRpm in aanraking. Hij heeft zich twee jaar geleden ingeschreven en heeft onder andere installatiewerk verricht bij Cogas Tech in Emmeloord. Daarna kwam hij in contact met Eerke Louters van Louters Solar, waar hij nu nog steeds volle weken werkt via HRpm.

“Ik werk nu via HRpm payroll bij Louters Solar. Dit bevalt mij erg goed, omdat ik erg veel vrijheid heb.” Hiervoor heeft Piet op uitzendbasis voor HRpm gewerkt. Hij vertelt hierover: “Toen ik nog op uitzendbasis voor HRpm werkte, merkte ik dat alle medewerkers hun uiterste best doen om werk te vinden als dit op bepaalde momenten lastig is. Ook was er hulp om mijn kwaliteiten te ontdekken en verder te ontwikkelen.”

“In de vrije tijd die ik over houd naast mijn full time baan, ga ik graag lezen of een rondje wandelen met de hond van onze dochter. Het Wisentbos, de lange dijkpaden of het strand zijn voor mij de plekken waar ik lekker tot rust kan komen.” Ook vertelt Piet dat hij het samenkomen van het complete gezin, inclusief de kleinkinderen, in het ouderlijk huis een fijne gebeurtenis vindt. Een hobby die Piet samen met zijn vrouw deelt is reizen. “Voornamelijk het noorden van Europa vinden wij prachtig om rond te trekken. Het maakt niet uit in welk seizoen wij gaan, de natuur hier heeft altijd zijn bepaalde charme.” Wat nog op het lijstje staat: het Noorderlicht met eigen ogen bewonderen!

Piet, wij wensen je nog veel plezierige werkuren toe. Geniet ervan!
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!