payroll-visual
Nieuwe collega: Maartje de Goede
Maartje de Goede
“Hallo,
 
Mijn naam is Maartje de Goede en sinds eind oktober ben ik werkzaam bij HRpm. Voor HRpm ga ik het relatiebeheer in Friesland voor mijn rekening nemen. Ik ben 27 jaar en sinds twee jaar woonachtig in Leeuwarden. Hiervoor ben ik opgegroeid in het Friese watersportdorp, Grou. In Grou en omstreken heb ik veel vrienden met een agrarisch bedrijf waar ik vaak over de vloer kom. Hierdoor is mijn interesse in de agrarische sector ontstaan.  
 
Na eerst verschillende opleidingen op het MBO te hebben behaald, kon ik doorstromen naar het HBO. Waar ik de opleiding Dier- en Veehouderij volg. Ik zie u denken, volg? Ja, momenteel ben ik mijn studie aan het afronden en hoop ik eind februari mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. Hierna ga ik fulltime voor HRpm aan de slag!
 
In mijn vrije tijd sport ik graag, sinds twee jaar doe ik aan Crossfit en vind dit erg leuk. Naast het sporten is koken een hobby van mij en ga ik in het weekend vaak naar mijn vriend Harry toe. Als ik mijzelf zou moeten beschrijven, dan zou dat zijn sociaal, betrouwbaar en een doorzetter. Ik hou wel van een uitdaging, daarom zeg ik ook voor deze nieuwe functie: It giet oan!
 
Ik vind HRpm een leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken. Het is een diverse organisatie, gevormd door jonge en oudere medewerkers. Het is fijn dat er veel vrijheid is, ik kan hierdoor goed mijn functie een eigen draai geven. Ik wil graag nieuwe en bestaande klanten voorzien in hun personeelsbehoefte en het contact goed onderhouden. Mijn doel is dus ook om HRpm op de kaart te zetten in Friesland! Ik kom graag met u in contact. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-36324832 of per e-mail op maartje@hrpm.nl.
 
Oant sjen bij HRpm!”
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
29 Oct
NIEUWS📢HRpm gaat verder onder een nieuwe naam! Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je er van vindt! 🙌🏼 https://t.co/Ybrk2PcIUU
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!