payroll-visual
Nieuwe collega: Tessa Enthoven
 
"Ik ben Tessa Enthoven en sinds eind september ben ik werkzaam bij HRpm op het kantoor in Dronten. Ik vervul hier de functie van commercieel medewerker binnendienst. Ik ben 21 jaar en ben woonachtig bij mijn ouders in Zeewolde. Hier hebben wij een akkerbouwbedrijf, waar ik naast mijn werk bij HRpm ook nog regelmatig aan de slag ben. Mijn passie voor de agrarische sector is hier ook zeker tot ontwikkeling gekomen.
 
In 2018 heb ik mijn opleiding MBO akkerbouw afgerond en daarna ben ik nog met de studie Tuin- en Akkerbouw begonnen aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Na een jaar kwam ik erachter dat ik toe was aan wat anders, dus heb ik besloten om aan het werk te gaan. 
 
In het weekend kun je mij op het voetbalveld vinden, bij mijn voetbalteam Creil/Rutten VR1. Daarnaast vind ik tuinieren ook heel leuk om te doen.
 
HRpm is een gezellig en nuchter bedrijf, waar je de sfeer van het agrarische en andere bedrijven goed kan proeven. U kunt mij benaderen als u personeel nodig heeft of juist een leuke nieuwe afwisselende baan. Ik ben te bereiken op 06-43876521 of per e-mail op tessa@hrpm.nl.
 
Graag tot ziens!"
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!