payroll-visual
Subsidie voor jonge Overijsselse bedrijfsopvolgers
Bron: CUMELA Nederland
 
Provincie Overijssel steunt jonge ondernemers met de investeringspremie Jonge Bedrijfsopvolgers. Neem jij als jonge Overijsselse ondernemer binnenkort het familiebedrijf over, heb je dat recent gedaan en wil je investeren in je onderneming? Dan is deze regeling mogelijk interessant voor jou!
 
Bedrijfsopvolgers, jonger dan 41 jaar, die minder dan twee jaar geleden (gedeeltelijk) het familiebedrijf hebben overgenomen van een familielid komen in aanmerking voor deze investeringspremie. Per aanvrager is een bedrag van maximaal 20.000 euro beschikbaar. De regeling loopt tot eind 2019.
 
Toekomstbestendig familiebedrijf
De subsidie is bedoeld voor investeringen die bijdragen aan het toekomstbestendig maken van het familiebedrijf. Zo ontving een Overijsselse horecaondernemer een subsidie voor het vernieuwen van het kassasysteem, een modernere uitstraling en een nieuwe ontvangstbalie. De investeringspremie is van toepassing voor:
  1. Vernieuwing of verbetering van het productieproces.
  2. Het op de markt brengen van een nieuw product of nieuwe dienst. 
Meer informatie, of het aanvraagformulier vindt je op de website van de provincie Overijssel: http://www.overijssel.nl/bedrijfsopvolgers 
 
Meer informatie
Voor vragen en ondersteuning neemt u contact op met de Ondernemerslijn via telefoonnummer: 033 - 247 49 99  of e-mailadres: ondernemerslijn@cumela.nl.
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!