payroll-visual
Subsidieaanvraag voor BBL’ers

Opdrachtgever? En van plan om het nieuwe schooljaar een BBL’er aan te nemen en hiervoor een subsidieaanvraag bij het RVO in te dienen? Wij ondersteunen u graag waar mogelijk.

U dient o.a. zelf een duidelijke administratie van het aantal begeleidingsuren aan te leveren, de aanwezigheidsregistratie, praktijk-leer overeenkomst en de behaalde kwalificaties. HRpm verzorgd met plezier voor u de verloning van de BBL’ers, zodat u de uitbetaalde uren in een overzicht voor uw aanwezigheidsregistratie kan ontvangen. Dit overzicht kunt u opvragen bij Wendy Weijenborg, wendy@hrpm.nl of 0321-336006.

 

Heeft u een erkent leerbedrijf en een BBL’er in dienst gehad in de periode 1 augustus 2016 t/m 31 juli 2017? Dan moet de subsidieaanvraag vóór 15 september 2017 bij de RVO binnen zijn.

 

Zo dient u bijvoorbeeld aan de volgende punten te voldoen:

-          De opleiding dient een erkende BBL opleiding te zijn waarbij als uitgangspunt 200 begeleide onderwijsuren moeten zijn en 610 klokuren in een beroepsomgeving.

-          Opdrachtgevers moeten een erkent leerbedrijf zijn (aanmelden kan via www.stagemarkt.nl)

-          De maximale subsidie bedraagt € 2.700.

-          De maximale subsidie wordt toegekend bij 40 weken begeleiding. Indien er minder dan 40 weken begeleiding is gegeven, wordt de subsidie naar evenredigheid verminderd (aantal weken / 40 x 2700). Dit is per opdrachtgever.

-          Beide opdrachtgevers dienen in het bezit te zijn van een duidelijke administratie waarin o.a. het aantal begeleidingsuren, de aanwezigheidsregistratie, praktijk-leerovereenkomst en de behaalde kwalificaties zijn opgenomen.

 

Meer informatie over de administratie en controle van de RVO vindt u hier.

Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!