payroll-visual
T-rijbewijs halen en minder betalen?
Dat kan! Loop jij stage vanuit het Praktijkonderwijs in de sectoren Dier- en Veehouderij en Open Teelten? Of ben je leerling in het Praktijkonderwijs en loop je stage bij een loonwerkbedrijf die aangesloten is bij Cumela en de LEO-cao toepast? Dan kan je een tegemoetkoming aanvragen in de kosten voor het behalen van je T-rijbewijs.
 
Per sector is een andere vergoedingspercentages en/of een maximale hoogte van de subsidie.
-          Dier- en Veehouderij:                                                  50%
-          Open Teelten Bloembollen:                                     25%
-          Open Teelten Landbouw en Tuinbouw:           50%
-          Loonwerk:                                                                         € 700,-
 
Wat wordt er vergoed? De kosten die vanaf 1 januari 2017 zijn gemaakt en betrekking hebben op theorielessen, praktijklessen, leermiddelen, Eigen Verklaring en examengeld. Deze subsidieregeling loopt door tot en met 31 december 2017.
 
Ben je leerling binnen de sector Dier- en Veehouderij en Open Teelten? Dan moet je zelf een aanvraag doen via het Colland Administratie Systeem (https://www.colland-administratie.nl). Belangrijk is om te controleren of je stagebedrijf aangesloten is bij het fonds Colland Arbeidsmarkt!
Ben je leerling in de Loonwerksector? Dan moet jouw stagebedrijf deze aanvraag voor je doen bij Cumela (https://www.cumela.nl). Op de website van het Colland Administratie Systeem staat meer informatie omtrent deze subsidieregeling en de bijbehorende voorwaarden.
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!