payroll-visual
Welkom Drika van der Wal!
Drika van der Wal
Mijn naam is Drika van der Wal en sinds februari 2018 werkzaam als planner bij HRpm. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Wolvega (Friesland). Mijn ouders hebben een melkveebedrijf in Kootstertille met ongeveer 200 koeien. Omdat ik hier ben geboren en getogen heb ik een hechte link met de agrarische sector. Ik ben van mening dat het opgroeien in deze sector mij heeft gevormd hoe ik ben en hoe ik in het leven sta.
 
Ik heb na de middelbare school de opleiding MBRT (Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische technieken) gevolgd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hierna heb ik via mijn stage in het ziekenhuis gewerkt als bestralingstherapeut. Na een tijdje had ik het gevoel toe te zijn aan een nieuwe uitdaging: back to the roots. Mijn broer studeert aan de CAH in Dronten en werkt als uitzendkracht voor HRpm, hierdoor heb ik het bedrijf leren kennen. Het moment waarop ik erachter kwam dat er een functie als planner vrij kwam, was ik gelijk enthousiast en heb ik gesolliciteerd. 
 
In mijn vrije tijd ben ik actief als speelster bij het dames volleybalteam van De Griffioen in Wolvega en spreek ik vaak af met vrienden. Ik zou mijzelf beschrijven als een nuchter en positief persoon. Ook ben ik een echte doorzetter; ik ben pas tevreden als de planning helemaal rond is en alle klanten voorzien zijn van personeel.
Ik vind werken bij HRpm heel erg gezellig. Het is een dynamische en professionele organisatie waar de medewerkers allemaal heel erg gemotiveerd zijn, wat ook zijn vruchten afwerpt op mijn functioneren. Het maken van de planning is elke dag weer een hele puzzel. Ik kijk uit naar het voorjaar wanneer de werkzaamheden behorend tot dit seizoen weer beginnen. De puzzel zal dan nog groter worden, wat maakt dat mijn streven naar zo veel mogelijk tevreden klanten en medewerkers ook groter wordt!
 
Je kunt contact met mij opnemen als je graag in de vrije uren naast je opleiding of andere bezigheden wilt invullen met werk in de agrarische sector of binnen het MKB. Ook ben ik bereikbaar voor (toekomstige) klanten die voor een korte klus medewerkers nodig heeft. Stuur gerust een e-mail naar planning@hrpm.nl of bel naar 06-43876521 als u omtrent deze zaken meer informatie wilt.
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!