payroll-visual
Welkom Koen Kemper
Koen Kemper
 
"Mijn naam is Koen Kemper, 23 jaar en ik woon in Holten. Hier heb ik samen met mijn ouders een melkveebedrijf. Ik ben in 2009 gestart met de opleiding Melkveehouderij op het AOC in Almelo. Hierna ben ik verder gegaan met de opleiding Agrarisch Ondernemerschap op het CAH Vilentum in Dronten. Deze studie heb ik afgerond in 2015 waarna ik aan het werk ben gegaan bij een melkveehouder. Uiteindelijk heb ik daar zeven jaar gewerkt tussen het studeren door en na het afronden van de studie. Naast mijn werkzaamheden voetbal ik nog bij de plaatselijke voetbalvereniging en ben ik actief bezig met bestuurswerk in de agrarische sector.
 
Doordat ik bij de veehouder via de Payroll van HRpm aan het werk was ben ik in contact gekomen met Piet Enserink en heb ik doorgegeven dat ik op zoek was naar ander werk. Na een aantal gesprekken hadden we elkaar al snel gevonden en ben ik nu samen met Piet relatiebeheerder voor het gebied Salland en Twente.
 
Ik heb veel passie voor de agrarische sector en mag er altijd met veel plezier in werken. Dit houdt in thuis op het bedrijf maar ik vind het ook prachtig mooi om andere bedrijven te bezoeken en gesprekken te hebben met ondernemers. Iedereen is anders, doet het op een andere manier en heeft een andere denkwijze over bepaalde zaken. Dit is mooi om te zien en daar kun je veel van leren. Ook wordt er op die manier van mij gevraagd om goed mee te denken met elke individuele ondernemer en overal een passende oplossing voor te vinden. Ik beschrijf mezelf als iemand die houdt van recht toe recht aan. Zeggen waar het op staat brengt elkaar een stukje hogerop en zo kun je een vertrouwensband opbouwen met iemand. Dit is ook het geen wat mij aanspreekt bij HRpm. Wanneer iemand kritiek heeft op een bepaalde gang van zaken binnen het bedrijf kan dat gewoon benoemd worden. Hierdoor kunnen we elkaar sterker maken en houden we elkaar scherp. Er zijn korte lijnen naar de klanten toe en dit betekent dat wanneer er een vraag is daar ook op een juiste manier mee omgegaan kan worden.
 
De eerste maand als relatiebeheerder zit er op. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de omschakeling van handwerk naar een baan waar je veel op de weg zit, achter de computer zit, aan de praat bent en vooral veel luistert even wennen is. Maar volgens mij zit ik hier prima op mijn plek! De sfeer binnen het team is goed en de eerste klantbezoeken zijn geweest. Mocht u een vraag hebben aan mij, neem gerust even contact op via mijn telefoonnummer 06-30676405 of koen@hrpm.nl. Graag tot ziens!"
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!