payroll-visual
Welkom Ronald Eschbach!
Ronald Eschbach
“Mijn naam is Ronald Eschbach en ik ben op dit moment 48 jaar. Ik ben woonachtig in Lemelerveld, het dorp waar ik ben geboren en getogen. Hier woon ik samen met mijn vrouw Margot en onze twee kinderen, Rowen (17) en Merle (13). Sinds 1 oktober ben ik in dienst bij HRpm, hier vervul ik de functie van regiomanager Noordoost-Nederland. Binnen deze functie houd ik mij vooral bezig met het uitzenden van technisch agrarisch personeel. 
 
Ik heb een achtergrond in de elektrotechniek. Destijds op de LTS heb ik een opleiding in de richting van elektrotechniek afgerond, waarna ik mijn kennis heb verbreed met een middenstandsdiploma richting techniek. Terwijl ik aan het werk was, had ik het gevoel dat er nog meer in zat. Daarom ben ik later nog begonnen met een HBO-opleiding in commercie, sales en accountmanagement. Je zou dus kunnen zeggen dat ik een laatbloeier ben. Ik ben 20 jaar geleden bij DIT op kantoor begonnen als accountmanager en me in verschillende functies in bouw en techniek ontwikkeld. Via een goede bekende, die al bekend was met HRpm, ben ik in contact gekomen met Ben Reuvenkamp. Omdat ik DIT heb zien groeien van een kleine tot een grote organisatie, begon ik het persoonlijke contact te missen. Om die reden zag ik het wel zitten om weer terug te gaan naar een kleinere organisatie.
 
In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin en sportief bezig. Zo houd ik in de winter graag van schaatsen en skiën, zomers een rondje op de motor zijn ook dingen waar ik van geniet. Tevens voetbal ik bij de veteranen van VV Lemelerveld en ben jeugdvoorzitter van deze vereniging. Ik zou mijzelf daarom ook beschrijven als een actief persoon met een no-nonsense en hands-on mentaliteit. Betrouwbaarheid vind ik erg belangrijk, eerlijkheid duurt immers het langst. Verder ben ik een sociaal mens en ben ik graag een verbinder; om door samenwerking tot een deal komen. Ik ben ook zeker bereid om hier tijd en energie in te investeren. 
 
Mijn indruk van HRpm, een dynamisch, jong en fris bedrijf. De locatie van het kantoor in Dronten vind ik goed doordacht, zo sta je dicht bij agrarische studenten die wel willen werken in hun vrije tijd. Daarnaast is het kantoor in Heino een prachtige locatie in het buitengebied tussen de Paarden. Zoals bij de meeste bedrijven is het moeilijk om aan goed personeel te komen, maar daar ligt voor mij juist de uitdaging! Ook ga ik mij graag richten op de technische kant in de agrarische sector en probeer ik van niets, iets te maken. Bent u op zoek naar technisch, agrarisch personeel? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 06-42690093 of een e-mail te sturen naar ronald@hrpm.nl.
 
Graag tot ziens!”   
Delen: Facebook Twitter WhatsApp Email Google+ LinkedIn
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!