payroll-visual

HRpm BV

In 2003 is HRpm BV opgericht door Ben Reuvekamp en Jeroen Neimeijer. Middels kwaliteit, advies op maat en transparante communicatie kunnen wij adequaat op uw personeelsvraag reageren. De drie pijlers die HRpm en haar medewerkers kenmerkt zijn: gedrevenheid, flexibiliteit en oplossingsgericht. HRpm, dát werkt!
 
 

Erna Mulder

Functie: Relatiebeheer & coördinatie

E-mailadres: erna@hrpm.nl

Telefoonnummer: 06-13968739
 

Erna Mulder

     
  Mijn naam is Erna Mulder, 39 jaar en woonachtig in het mooie Heino, waar ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf. Ik heb veehouderij gestudeerd aan de Hogere Landbouwschool in Dronten. Na mijn studie ben ik op 1 jaar na werkzaam in de uitzendbranche. Sinds 2,5 jaar ben ik werkzaam voor HRpm; een gezellige platte organisatie met een echte no nonsense mentaliteit. Ik ben relatiebeheerder van Kampen tot aan Ommen en alles wat daar tussen ligt. Daarnaast stuur ik de binnen- en buitendienst van de organisatie aan. Het mooiste seizoen is voor mij de lente. Alles wordt weer mooi groen, de bladeren komen aan de bomen en de koeien gaan naar buiten. Laat het seizoen maar weer losbarsten.
 
     
 

Piet Enserink

Functie: Relatiebeheer Twente/Salland

E-mailadres: piet@hrpm.nl

Telefoonnummer: 06-10987773

Piet Enserink

     
 
Ik ben Piet Enserink en al meer dan 35 jaar werkzaam in de agrarische uitzendbranche. Ik ben door de vele jaren ervaring gespecialiseerd in het werven van personeel in de veeteelt sector. Werken bij HRpm doe ik met heel veel plezier, omdat ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en ben ik bezig met het fokken van Nederlandse landgeiten en schapen. Het mooiste seizoen vind ik het voorjaar, dan begint het bij de klanten weer drukker te worden en kan ik hulp bieden door het vinden van een extra medewerker. U kunt met mij contact opnemen voor vragen over arbeidskrachten in de regio Salland en Twente.
 
     
 

Wilfred Evers

Functie: Relatiebeheer Achterhoek

E-mailadres: wilfred@hrpm.nl

Telefoonnummer: 06-57055854

Wilfred Evers

     
  Ik ben Wilfred Evers en beheer de relaties van HRpm in de Achterhoek. Ik heb een agrarische vooropleiding genoten en werk inmiddels al meer dan 15 jaar in de agrarische uitzendbranche. In mijn vrije tijd ben ik een aantal avonden per week te vinden op een geitenbedrijf in de buurt, waar ik een aantal melkbeurten verzorg. In de winter, als de dagen kort zijn, zit ik te popelen tot het weer voorjaar wordt. Die eigenschap deel ik denk ik met veel ondernemers; op het moment dat het voorjaar begint, worden er weer plannen gemaakt en wordt de vraag naar personeel groter. U kunt mij niet alleen benaderen omdat u op zoek bent naar een medewerk(st)er, maar ook contact met mij opnemen voor de verloning van uw (eigen) medewerkers.
 
     
 

Marco Egberink

Functie: Relatiebeheer Achterhoek en Twente

E-mailadres: marco@hrpm.nl

Telefoonnummer: 06-30676405

 

     
Ik ben Marco Egberink en per 1 december 2018 ben ik relatiebeheerder in de Achterhoek en Twente voor HRpm. Op dit moment ben ik 42 jaar en woon ik met mijn vrouw Anneke en onze twee kinderen in Neede. Ik ben na het behalen van mijn timmerdiploma door gegaan naar de MAS, waar ik de opleiding veehouderij heb gevolgd met als hoofdtak rundveehouderij en als tweede tak varkenshouderij. Mijn interesse voor de agrarische sector heb ik al van kleins af aan. Op school had ik veel vrienden die thuis een agrarisch bedrijf hadden. In mijn vrije tijd was ik daar toen al veel te vinden, het meehelpen op de boerderij vond ik geweldig! Tegenwoordig ben ik actief in het verenigingsleven van mijn woonplaats . Zo voetbal ik bij Neede SEEM-1 (het 6e elftal) en ben ik lid van de raad van 11 van de lokale carnavalsvereniging. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-30676405 of door een e-mail te sturen naar marco@hrpm.nl.
 

Ronald Eschbach

Functie: Regiomanager Noordoost- Nederland
 
E-mailadres: ronald@hrpm.nl
 
Telefoonnummer: 06-42690093
 
 
Mijn naam is Ronald Eschbach en ik ben op dit moment 48 jaar. Ik ben woonachtig in Lemelerveld, het dorp waar ik ben geboren en getogen. Hier woon ik samen met mijn vrouw Margot en onze twee kinderen, Rowen (17) en Merle (13). Ik heb een achtergrond in de elektrotechniek. In mijn vrije tijd ben ik graag lekker sportief bezig. Zo houd ik in de winter graag van schaatsen en skiën, zomers een rondje wielrennen of op de motor zijn ook dingen waar ik van geniet. Verder ben ik een sociaal mens en ben ik graag een verbinder; om door samenwerking tot een totaal te komen. Bent u op zoek naar technisch (agrarisch) personeel? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 06-42690093 of een e-mail te sturen naar ronald@hrpm.nl.
     
         
 

Maartje de Goede

Functie: Relatiebeheerder Friesland
 
E-mailadres: maartje@hrpm.nl
 
Telefoon: 06-36324832
     
 
Mijn naam is Maartje de Goede en sinds eind oktober ben ik werkzaam bij HRpm. Voor HRpm ga ik het relatiebeheer in Friesland voor mijn rekening nemen. Ik ben 27 jaar en sinds twee jaar woonachtig in Leeuwarden. Hiervoor ben ik opgegroeid in het Friese watersportdorp, Grou. In Grou en omstreken heb ik veel vrienden met een agrarisch bedrijf waar ik vaak over de vloer kom. Hierdoor is mijn interesse in de agrarische sector ontstaan. In mijn vrije tijd sport ik graag, sinds twee jaar doe ik aan Crossfit en vind dit erg leuk. Naast het sporten is koken een hobby van mij en ga ik in het weekend vaak naar mijn vriend Harry toe. Ik kom graag met u in contact als u op zoek bent naar personeel of werk in de provincie Friesland. Oant sjen!
     
         
 

Larissa Mulder

Functie: Relatiebeheer MKB
 
E-mailadres: larissa@hrpm.nl
 
Telefoonnummer: 06-36491824
Larissa Mulder      
 
Mijn naam is Larissa Mulder en ik ben sinds september 2017 werkzaam bij HRpm. Ik heb een opleiding gevolgd voor dierenartsassistente. Omdat daar moeilijk werk in te vinden was, heb ik mij ingeschreven bij HRpm. Op dat moment was er een interne vacature bij HRpm, waardoor mij werd gevraagd of ik deze wilde vervullen? Heel graag!
Ik werk met ontzettend veel plezier bij HRpm. Ik ben begonnen als administratieve kracht en ik mag sinds januari mijn werkzaamheden uitbreiden met relatiebeheer MKB, wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Naast mijn baan bij HRpm houd ik van paardrijden, lezen en goede series kijken. Ook ben ik altijd in voor een feestje! Je kunt mij vinden op ons kantoor in Heino.
 
     
 

Wilco Paauwe

Functie: Planner

E-mailadres: planning@hrpm.nl

Telefoonnummer: 06-43876521

Wilco Paauwe

     
  Mijn naam is Wilco Paauwe en samen met mijn collega planners verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van HRpm. Daarnaast ben ik ook relatiebeheerder van Flevoland. Ik heb de opleiding bedrijfskunde en agribusiness afgerond aan de CAH in Dronten. Tijdens mijn studententijd ben ik actief geweest bij studentenvereniging USRA, waardoor ik in contact ben gekomen met HRpm. Na mijn opleiding heb ik 8 jaar gewerkt als planner in een andere sector, maar merkte dat ik meer affiniteit heb met de agrarische wereld. Ik ben actief bij de voetbal- en touwtrekvereniging en dol op de zomer; een goede barbecue mag ik voor wakker gemaakt worden! Ik kom graag met u in contact als u op zoek bent naar een goede medewerker.
 
     
 

Drika van der Wal

Functie: Planner
 
E-mailadres: planning@hrpm.nl
 
Telefoonnummer: 06-43876521
Drika van der Wal      
  Mijn naam is Drika van der Wal en sinds februari 2018 werkzaam als planner bij HRpm. Ik ben 25 jaar en woonachtig in Wolvega (Friesland). Mijn ouders hebben een melkveebedrijf in Kootstertille met 200 koeien, waar ik ben geboren en getogen. In mijn vrije tijd speel ik graag volleybal en spreek ik vaak af met vrienden. Ik vind werken bij HRpm heel erg gezellig. Het is een dynamische en professionele organisatie waar de medewerkers allemaal heel erg gemotiveerd zijn, wat ook zijn vruchten afwerpt op mijn functioneren. Ik kijk uit naar het voorjaar wanneer de werkzaamheden behorend tot dit seizoen weer beginnen. Neem contact met mij op als je op zoek bent naar personeel voor korte klussen of in je vrije uren graag aan het werk wilt!
 
     
 

Tessa Enthoven

Functie: Commercieel medewerker binnendienst
 
E-mailadres: tessa@hrpm.nl
 
Telefoonnummer: 06-43876521
     
 
Ik ben Tessa Enthoven en sinds eind september ben ik werkzaam bij HRpm op het kantoor in Dronten. Ik vervul hier de functie van commercieel medewerker binnendienst. Ik ben 21 jaar en ben woonachtig bij mijn ouders in Zeewolde. Hier hebben wij een akkerbouwbedrijf, waar ik naast mijn werk bij HRpm ook nog regelmatig aan de slag ben. Mijn passie voor de agrarische sector is hier ook zeker tot ontwikkeling gekomen. In 2018 heb ik mijn opleiding MBO akkerbouw. In het weekend kun je mij op het voetbalveld vinden, bij mijn voetbalteam Creil/Rutten VR1. Daarnaast vind ik tuinieren ook heel leuk om te doen. HRpm is een gezellig en nuchter bedrijf, waar je de sfeer van het agrarische en andere bedrijven goed kan proeven. U kunt mij benaderen als u personeel nodig heeft of juist een leuke nieuwe afwisselende baan. Ik ben te bereiken op 06-43876521 of per e-mail op tessa@hrpm.nl.
 
     
 

Laura Wijnia

Functie: PR en communicatie
 
E-mailadres: laura@hrpm.nl
 
Telefoonnummer: 06-83985146
Laura Wijnia
     
 
Ik ben Laura Wijnia en verantwoordelijk voor de PR en communicatie van HRpm. Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Espel (Noordoostpolder), waar de focus ligt op het telen van pootaardappelen. Op dit moment studeer ik in Wageningen de master Plant Sciences. Ondanks mijn studie in een andere provincie, ben ik vaak in de polder te vinden. Op de momenten dat er thuis een extra kracht nodig is sta ik klaar en als bestuurslid van het provinciale bestuur van Jongeren19nu Flevoland ben ik betrokken bij diverse activiteiten. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen en als het seizoen het toelaat, is de weg naar Oostenrijk mij nooit te lang voor een weekje wintersport! Je kunt mij benaderen voor alle zaken rondom PR, op telefoonnummer 06-83985146 of door een e-mail te sturen naar laura@hrpm.nl.
 
     
 

Klazien Broeks

Functie: Boekhoudster

E-mailadres: boekhouding@hrpm.nl

Telefoonummer: 0321-336006

 

Klazien Broeks

     
 
Mijn naam is Klazien Broeks-Goos en werk sinds juli 2007 bij HRpm als financieel medewerker. Ik ben 55 jaar en al meer dan 30 jaar getrouwd met Leo. Samen hebben wij een melkveebedrijf in Lemelerveld , gemeente Dalfsen. Na de MAVO ben ik begonnen met werken bij een accountantskantoor, waar ik na 7,5 jaar gestopt ben om fulltime moeder te worden van 4 kinderen. Daarnaast was ik actief binnen het JongAgrarischVrouwenKontakt Dalfsen-Nieuwleusen , Provinciaal bestuur en Landelijk vrouwenbestuur NAJK. Een prachtige tijd waardoor ik daarna ook in klankbord Stimuland Overijssel en een mooie functie bij FrieslandCampina mocht bekleden als districtsraadslid . Mijn hobby’s zijn lezen, maar bovenal wandelen. De Nijmeegse 4daagse, het Pieterpad maar vooral onze wandelvakanties geniet ik volop. Contact met mij krijgt u als er vragen zijn over de betalingen van met name de facturen. Ik ben bereikbaar op 0321-336006 en via boekhouding@hrpm.nl.

 
     
 

Ineke Meijer

Functie: Administratie
 
E-mailadres: ineke@hrpm.nl
 
Telefoonnummer: 0321-336006

 

Ineke Meijer

     
 
Ik ben Ineke Meijer en verzorg momenteel de urenverwerking van onze Payroll. Ik heb na de middelbare school mijn praktijkdiploma boekhouding gehaald en ben al sinds mijn 16e werkzaam geweest in diverse functies omtrent administratie- en salarisadministratie. Dit past erg goed bij mij omdat ik een echt ‘cijfertjesmens’ ben. Het moment dat ik voor het eerst bij HRpm binnen kwam, was er gelijk een klik. De leuke collega’s maken het werk extra leuk. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en reis ik graag de wereld over. Mijn favoriete seizoen is de zomer omdat ik houd van warmte en lekker buiten zijn. U kunt met mij contact opnemen voor alle zaken rondom de urenverwerking van de Payroll.
 
     
 

Wendy Weijenborg

Functie: Medewerker P&O

E-mailadres: wendy@hrpm.nl

Telefoonnummer: 0321-336006

 

Wendy Weijenborg

     
 
Mijn naam is Wendy Weijenborg. Ik ben sinds 2010 met veel plezier werkzaam bij HRpm B.V. Tijdens mijn opleiding Personeel en Arbeid ben ik vanuit mijn jaarstage bij HRpm terecht gekomen. Steeds meer taken op de binnendienst zijn er na verloop van tijd bij gekomen en ik vind het ontzettend leuk om voor klanten, werknemers en collega’s achter de schermen de administratieve en juridische kant omtrent het werken met personeel uit te werken. Voornamelijk op het gebied van de payroll kunnen werknemers en werkgevers bij mij terecht voor vragen rondom het contractwerk. De korte lijnen en het snel schakelen met klant en werknemer vind ik mooi. Dat houdt het werk iedere dag weer uitdagend! Naast mijn werk bij HRpm, ben ik actief in de paardensport waarbij ieder vrij uurtje aan de paarden besteed wordt.
 
     
 

Ben Reuvekamp

Functie: Eigenaar

E-mailadres: info@hrpm.nl

Telefoonummer: 0321-336006
  Ben Reuvekamp      
  Mijn naam is Ben Reuvekamp en mede-oprichter van HRpm. Ik vind de agrarische uitzendbranche een mooie en dynamische wereld, waarin het succesvol verbinden van medewerker en opdrachtgever mij veel voldoening geeft. Het team van HRpm bestaat uit enthousiaste medewerkers, die zich volledig inzetten voor het beste resultaat. Kenmerkend vind ik de open cultuur, niet alleen binnen het team van HRpm, maar ook richting de klanten. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met het fokken van springpaarden. Ik geniet van elke dag, ieder seizoen heeft wel zijn charme. Graag komt ons team met u in contact; wij streven ernaar om een toegevoegde waarde te leveren aan uw bedrijf met ons enthousiaste personeel!      
 
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!