payroll-visual

HRpm BV

In 2003 is HRpm BV opgericht door Ben Reuvekamp en Jeroen Neimeijer. Middels kwaliteit, advies op maat en transparante communicatie kunnen wij adequaat op uw personeelsvraag reageren. De drie pijlers die HRpm en haar medewerkers kenmerkt zijn: gedrevenheid, flexibiliteit en oplossingsgericht. HRpm, dát werkt!
 
 

Erna Mulder

Functie: Relatiebeheer & coördinatie

E-mailadres: erna@hrpm.nl

Telefoonnummer: 06-13968739
 

Erna Mulder

     
  Mijn naam is Erna Mulder, 39 jaar en woonachtig in het mooie Heino, waar ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf. Ik heb veehouderij gestudeerd aan de Hogere Landbouwschool in Dronten. Na mijn studie ben ik op 1 jaar na werkzaam in de uitzendbranche. Sinds 2,5 jaar ben ik werkzaam voor HRpm; een gezellige platte organisatie met een echte no nonsense mentaliteit. Ik ben relatiebeheerder van Kampen tot aan Ommen en alles wat daar tussen ligt. Daarnaast stuur ik de binnen- en buitendienst van de organisatie aan. Het mooiste seizoen is voor mij de lente. Alles wordt weer mooi groen, de bladeren komen aan de bomen en de koeien gaan naar buiten. Laat het seizoen maar weer losbarsten.
 
     
 

Piet Enserink

Functie: Relatiebeheer Twente/Salland

E-mailadres: piet@hrpm.nl

Telefoonnummer: 06-10987773

Piet Enserink

     
 
Ik ben Piet Enserink en al meer dan 35 jaar werkzaam in de agrarische uitzendbranche. Ik ben door de vele jaren ervaring gespecialiseerd in het werven van personeel in de veeteelt sector. Werken bij HRpm doe ik met heel veel plezier, omdat ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en ben ik bezig met het fokken van Nederlandse landgeiten en schapen. Het mooiste seizoen vind ik het voorjaar, dan begint het bij de klanten weer drukker te worden en kan ik hulp bieden door het vinden van een extra medewerker. U kunt met mij contact opnemen voor vragen over arbeidskrachten in de regio Salland en Twente.
 
     
 

Wilfred Evers

Functie: Relatiebeheer Achterhoek

E-mailadres: wilfred@hrpm.nl

Telefoonnummer: 06-57055854

Wilfred Evers

     
  Ik ben Wilfred Evers en beheer de relaties van HRpm in de Achterhoek. Ik heb een agrarische vooropleiding genoten en werk inmiddels al meer dan 15 jaar in de agrarische uitzendbranche. In mijn vrije tijd ben ik een aantal avonden per week te vinden op een geitenbedrijf in de buurt, waar ik een aantal melkbeurten verzorg. In de winter, als de dagen kort zijn, zit ik te popelen tot het weer voorjaar wordt. Die eigenschap deel ik denk ik met veel ondernemers; op het moment dat het voorjaar begint, worden er weer plannen gemaakt en wordt de vraag naar personeel groter. U kunt mij niet alleen benaderen omdat u op zoek bent naar een medewerk(st)er, maar ook contact met mij opnemen voor de verloning van uw (eigen) medewerkers.
 
     
 

Larissa Mulder

Functie: Relatiebeheer MKB
 
E-mailadres: larissa@hrpm.nl
 
Telefoonnummer: 06-36491824
Larissa Mulder      
 
Mijn naam is Larissa Mulder en ik ben sinds september 2017 werkzaam bij HRpm. Ik heb een opleiding gevolgd voor dierenartsassistente. Omdat daar moeilijk werk in te vinden was, heb ik mij ingeschreven bij HRpm. Op dat moment was er een interne vacature bij HRpm, waardoor mij werd gevraagd of ik deze wilde vervullen? Heel graag!
Ik werk met ontzettend veel plezier bij HRpm. Ik ben begonnen als administratieve kracht en ik mag sinds januari mijn werkzaamheden uitbreiden met relatiebeheer MKB, wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Naast mijn baan bij HRpm houd ik van paardrijden, lezen en goede series kijken. Ook ben ik altijd in voor een feestje! Je kunt mij vinden op ons kantoor in Heino.
 
     
 

Bart Bos

Functie: Planner

E-mailadres: planning@hrpm.nl

Telefoonnummer: 06-43876521

Bart Bos

     
  Mijn naam is Bart Bos, 27 jaar en woonachtig in Dronten. Ik ben opgegroeid op een fruitteeltbedrijf waar mijn interesse in de agrarische sector is begonnen. In 2010 ben ik, naast mijn studie agrarische bedrijfskunde op de CAH in Dronten, begonnen bij HRpm als uitzendkracht bij onder andere Keukenhof. Sinds enige jaren ben ik actief als planner binnen HRpm en ben ik o.a. verantwoordelijk voor de planning van de Keukenhof. De mooiste periode van het jaar vind ik het moment waarin we veel enthousiaste en gemotiveerde studenten aan het werk kunnen helpen. Dus wil je graag werken of heb je op korte termijn personeel nodig? Neem dan contact op met mij.
 
     
 

Wilco Paauwe

Functie: Planner

E-mailadres: planning@hrpm.nl

Telefoonnummer: 06-43876521

Wilco Paauwe

     
  Mijn naam is Wilco Paauwe en samen met mijn collega planners verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van HRpm. Daarnaast ben ik ook relatiebeheerder van Flevoland. Ik heb de opleiding bedrijfskunde en agribusiness afgerond aan de CAH in Dronten. Tijdens mijn studententijd ben ik actief geweest bij studentenvereniging USRA, waardoor ik in contact ben gekomen met HRpm. Na mijn opleiding heb ik 8 jaar gewerkt als planner in een andere sector, maar merkte dat ik meer affiniteit heb met de agrarische wereld. Ik ben actief bij de voetbal- en touwtrekvereniging en dol op de zomer; een goede barbecue mag ik voor wakker gemaakt worden! Ik kom graag met u in contact als u op zoek bent naar een goede medewerker.
 
     
 

Drika van der Wal

Functie: Planner
 
E-mailadres: planning@hrpm.nl
 
Telefoonnummer: 06-43876521
Drika van der Wal      
  Mijn naam is Drika van der Wal en sinds februari 2018 werkzaam als planner bij HRpm. Ik ben 25 jaar en woonachtig in Wolvega (Friesland). Mijn ouders hebben een melkveebedrijf in Kootstertille met 200 koeien, waar ik ben geboren en getogen. In mijn vrije tijd speel ik graag volleybal en spreek ik vaak af met vrienden. Ik vind werken bij HRpm heel erg gezellig. Het is een dynamische en professionele organisatie waar de medewerkers allemaal heel erg gemotiveerd zijn, wat ook zijn vruchten afwerpt op mijn functioneren. Ik kijk uit naar het voorjaar wanneer de werkzaamheden behorend tot dit seizoen weer beginnen. Neem contact met mij op als je op zoek bent naar personeel voor korte klussen of in je vrije uren graag aan het werk wilt!
 
     
 

Laura Wijnia

Functie: PR en communicatie
 
E-mailadres: laura@hrpm.nl
 
Telefoonnummer: 06-83985146
Laura Wijnia
     
 
Ik ben Laura Wijnia en verantwoordelijk voor de PR en communicatie van HRpm. Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Espel (Noordoostpolder), waar de focus ligt op het telen van pootaardappelen. Op dit moment studeer ik in Wageningen de master Plant Sciences. Ondanks mijn studie in een andere provincie, ben ik vaak in de polder te vinden. Op de momenten dat er thuis een extra kracht nodig is sta ik klaar en als bestuurslid van het provinciale bestuur van Jongeren19nu Flevoland ben ik betrokken bij diverse activiteiten. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen en als het seizoen het toelaat, is de weg naar Oostenrijk mij nooit te lang voor een weekje wintersport! Je kunt mij benaderen voor alle zaken rondom PR, op telefoonnummer 06-83985146 of door een e-mail te sturen naar laura@hrpm.nl.
 
     
 

Klazien Broeks

Functie: Boekhoudster

E-mailadres: boekhouding@hrpm.nl

Telefoonummer: 0321-336006

 

Klazien Broeks

     
 
Mijn naam is Klazien Broeks-Goos en werk sinds juli 2007 bij HRpm als financieel medewerker. Ik ben 55 jaar en al meer dan 30 jaar getrouwd met Leo. Samen hebben wij een melkveebedrijf in Lemelerveld , gemeente Dalfsen. Na de MAVO ben ik begonnen met werken bij een accountantskantoor, waar ik na 7,5 jaar gestopt ben om fulltime moeder te worden van 4 kinderen. Daarnaast was ik actief binnen het JongAgrarischVrouwenKontakt Dalfsen-Nieuwleusen , Provinciaal bestuur en Landelijk vrouwenbestuur NAJK. Een prachtige tijd waardoor ik daarna ook in klankbord Stimuland Overijssel en een mooie functie bij FrieslandCampina mocht bekleden als districtsraadslid . Mijn hobby’s zijn lezen, maar bovenal wandelen. De Nijmeegse 4daagse, het Pieterpad maar vooral onze wandelvakanties geniet ik volop. Contact met mij krijgt u als er vragen zijn over de betalingen van met name de facturen. Ik ben bereikbaar op 0321-336006 en via boekhouding@hrpm.nl.

 
     
 

Ineke Meijer

Functie: Administratie
 
E-mailadres: ineke@hrpm.nl
 
Telefoonnummer: 0321-336006

 

Ineke Meijer

     
 
Ik ben Ineke Meijer en verzorg momenteel de urenverwerking van onze Payroll. Ik heb na de middelbare school mijn praktijkdiploma boekhouding gehaald en ben al sinds mijn 16e werkzaam geweest in diverse functies omtrent administratie- en salarisadministratie. Dit past erg goed bij mij omdat ik een echt ‘cijfertjesmens’ ben. Het moment dat ik voor het eerst bij HRpm binnen kwam, was er gelijk een klik. De leuke collega’s maken het werk extra leuk. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en reis ik graag de wereld over. Mijn favoriete seizoen is de zomer omdat ik houd van warmte en lekker buiten zijn. U kunt met mij contact opnemen voor alle zaken rondom de urenverwerking van de Payroll.
 
     
 

Jannie Doosje

Functie: Binnendienst

E-mailadres: jannie@hrpm.nl

Telefoonnummer: 0321-336006
 

Jannie Doosje

     
  Ik ben Jannie Doosje en werkzaam als administratief medewerkster bij HRpm. Ik heb ruim 8 jaar ervaring in deze functie in de agrarische uitzendbranche. Het bedrijf HRpm past ontzettend goed bij mij vanwege mijn agrarische affiniteit, ik heb altijd al in deze sector gewerkt. Ook de no-nonsense sfeer vind ik erg prettig. Naast werken ga ik er graag op uit om te wandelen, heerlijk in de zon tijdens het voorjaar en de zomer. Deze maanden vind ik ook het leukst bij HRpm, de uitdaging om alles goed geregeld te krijgen in deze drukke periode ga ik altijd graag aan! Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt wanneer u naar ons kantoor belt, ik help u dan graag aan de juiste informatie.
 
     
 

Wendy Weijenborg

Functie: Medewerker P&O

E-mailadres: wendy@hrpm.nl

Telefoonnummer: 0321-336006

 

Wendy Weijenborg

     
 
Mijn naam is Wendy Weijenborg. Ik ben sinds 2010 met veel plezier werkzaam bij HRpm B.V. Tijdens mijn opleiding Personeel en Arbeid ben ik vanuit mijn jaarstage bij HRpm terecht gekomen. Steeds meer taken op de binnendienst zijn er na verloop van tijd bij gekomen en ik vind het ontzettend leuk om voor klanten, werknemers en collega’s achter de schermen de administratieve en juridische kant omtrent het werken met personeel uit te werken. Voornamelijk op het gebied van de payroll kunnen werknemers en werkgevers bij mij terecht voor vragen rondom het contractwerk. De korte lijnen en het snel schakelen met klant en werknemer vind ik mooi. Dat houdt het werk iedere dag weer uitdagend! Naast mijn werk bij HRpm, ben ik actief in de paardensport waarbij ieder vrij uurtje aan de paarden besteed wordt.
 
     
 

Mart Everts

Functie: Ondersteuning planning

E-mailadres: planning@hrpm.nl
 

     
  Ik ben Mart Everts en ik studeer Tuin- en Akkerbouw met agrarisch ondernemerschap aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Thuis hebben wij een hoveniersbedrijf, maar zelf werk ik al van jongs af aan op een akkerbouwbedrijf in de buurt. Ik ben met HRpm in aanraking gekomen doordat ik regelmatig met Wilco en Bart sprak. Deze omgang was erg plezierig en de mentaliteit van niet te moeilijk doen past goed bij mij. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de SooS, op het voetbalveld of bij familie. De mooiste periode van het jaar vind ik de oogst, er is dan veel afwisselend werk bij verschillende bedrijven. Daar houd ik wel van. Je kunt mij op school aanspreken of een berichtje sturen als je tijd hebt om te werken naast je studie of als je je wilt inschrijven bij HRpm. Ik ben te bereiken op 06-25538289.
 
     
 

Julia Poppe

Functie: Ondersteuning planning
 
E-mailadres: planning@hrpm.nl
 
 
 
 
     
  Mijn naam is Julia Poppe en ik studeer Dier- en Veehouderij aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Op het ouderlijk melkveebedrijf met 280 koeien hebben we op dit moment ook een medewerker via HRpm in dienst. Na mijn opleiding ben ik van plan dit bedrijf over te nemen. Ik heb mij ingeschreven bij HRpm omdat ik graag in mijn vrije tijd wil werken en ik de sociale contacten erg leuk vind. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met de fokkerij en bij de USRA. De zomerperiode is mijn favoriet vanwege het inkuilen wat dan moet gebeuren. Ook loopt het werk op ons melkveebedrijf dan soepeler. Mocht je op een vrije dag niets te doen hebben en wil je toch graag aan het werk, trek mij dan maar aan de mouw op school of stuur mij een berichtje op 06-29914654!        
 
 
     
 

Ben Reuvekamp

Functie: Eigenaar

E-mailadres: info@hrpm.nl

Telefoonummer: 0321-336006
  Ben Reuvekamp      
  Mijn naam is Ben Reuvekamp en mede-oprichter van HRpm. Ik vind de agrarische uitzendbranche een mooie en dynamische wereld, waarin het succesvol verbinden van medewerker en opdrachtgever mij veel voldoening geeft. Het team van HRpm bestaat uit enthousiaste medewerkers, die zich volledig inzetten voor het beste resultaat. Kenmerkend vind ik de open cultuur, niet alleen binnen het team van HRpm, maar ook richting de klanten. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met het fokken van springpaarden. Ik geniet van elke dag, ieder seizoen heeft wel zijn charme. Graag komt ons team met u in contact; wij streven ernaar om een toegevoegde waarde te leveren aan uw bedrijf met ons enthousiaste personeel!      
 
@HRpmBV
9 Nov
Oogst 2018 is nog steeds volop aan de gang!🚜 Afgelopen week werden onder andere lelies, rode bieten en wortels gero… https://t.co/J2xyWPep8P
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!