payroll-visual
Payroll

Payroll

Payroll

Wat is HRpm Payroll?
Bij payrolling geeft u als opdrachtgever de personeels- en salarisadministratie uit handen aan HRpm. Zo kunt u zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.
 
HRpm Payroll biedt vrijheid en zekerheid
Bij payrolling neemt HRpm het juridisch werkgeverschap van de werkgever over. Met andere woorden: de werknemers zijn op papier in dienst van HRpm, maar blijven gewoon voor
de werkgever het werk verrichten.  Het arbeidscontract en de salarisadministratie worden hierbij volledig verzorgd door HRpm. Het enige waar u verantwoordelijk voor blijft is de werving en selectie (of via HRpm Werving & Selectie) en de dagelijkse begeleiding en coaching van uw werknemers op de werkvloer. Op die manier zullen uw werknemers zich sterk verbonden voelen met uw bedrijf. 
 
HRpm Payroll interessant voor uw bedrijf?
HRpm Payroll is interessant voor ieder bedrijf met personeel. HRpm neemt het werkgeverschap van nieuwe of huidige werknemers van u over, terwijl u alleen de gewerkte uren van de medewerker betaald. Hierdoor bespaart u op boekhoudkosten, hoeft u zich niet meer te verdiepen in wet- en regelgeving, loopt u geen financieel risico bij ziekte van uw werknemer en geniet u van de grote flexibiliteit van de uitzend-cao. HRpm Payroll is al interessant vanaf één medewerker, zowel voor fulltime-, parttime- als vakantie- of oproepmedewerkers, maar ook zaterdaghulpen. 

Wat zijn uw voordelen?
  • Eén aanspreekpunt voor al uw personeelszaken
  • Een gunstige uitzend-cao
  • Flexibele contracten inzetten als verlengde proeftijd
  • De eerste 78 gewerkte weken zijn flexibel, daarna nog 6 bepaalde tijd contracten in 4 jaar aan te bieden
  • Een transparant tarief
  • Zelf beslissen over ziekte risico’s
  • Beschikbare juridische- en verzuim hulp
  • Persoonlijk advies
 
Meer weten?
Heeft u een personeelsvraag en bent u nieuwsgierig wat HRpm voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij komen ook graag bij u langs! HRpm verzorgt niet alleen payrolling, maar is een fullservice kantoor waar het draait om advies op maat en bemiddeling van personeel. Uw personeel is onze zorg. HRpm helpt u graag, dát werkt!
 
Goed om te weten
HRpm is VCU gecertificeerd 
VCA
@HRpmBV
29 Oct
NIEUWS📢HRpm gaat verder onder een nieuwe naam! Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je er van vindt! 🙌🏼 https://t.co/Ybrk2PcIUU
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!