payroll-visual
Procedure

Procedure

Banenjacht
Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een vaste baan? Of ben je al een tijd aan het werk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? HRpm helpt jou graag, dát werkt!
 
1. Kennismaking
Als wij jou kunnen helpen met het vinden van een (nieuwe) baan, zullen wij eerst een kennismakingsgesprek voeren. Stuur alvast je CV aan ons door. Wij zullen dan contact met je opnemen voor een afspraak. Ook wanneer wij jou al kennen vanuit het uitzendwerk is een gesprek voor ons van belang. Tijdens dit kennismakingsgesprek (intakegesprek) komen onder andere je werkervaring en je wensen naar voren, maar ook je persoonlijke eigenschappen. Zo kunnen wij voor jou de juiste match met een bedrijf kunnen maken.
 
2. Netwerk
Wij hebben een groot netwerk, waardoor we je adequaat kunnen helpen in je zoektocht naar een baan. Ook als je niet direct een passende vacature ziet staan is het goed om kennis met ons te maken. Er zijn namelijk veel bedrijven die niet direct een vacature open hebben staan, maar wel op zoek zijn naar een passende medewerker.
 
3. Vacatures
Hebben wij een passende vacature of organisatie voor je? Dan nemen wij contact met je op. Wij sturen de openstaande vacature via de mail naar je toe, zodat jij kunt bekijken of dit iets voor je is. Als je geïnteresseerd bent in de functie dan sturen wij jouw CV met profielomschrijving aan het bedrijf toe en houden wij je op de hoogte van de voortgang. Is de opdrachtgever ook geïnteresseerd in jou, dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor jou in met het bedrijf. Hopelijk resulteert dit dan in een vaste, passende baan voor jou!

 

Niet helemaal zeker van je CV?

Wij voeren gratis de HRpm CV-check voor je uit! Via het kopje CV insturen kun je aanvinken of jij je CV door ons wilt laten checken. Wij geven je dan tips en adviezen om je CV nog opvallender te maken.

CV insturen
@HRpmBV
29 Oct
NIEUWS📢HRpm gaat verder onder een nieuwe naam! Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je er van vindt! 🙌🏼 https://t.co/Ybrk2PcIUU
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!