payroll-visual

Uitzenden & Detacheren

Om succesvol te ondernemen heeft u de juiste mensen op de juiste plek nodig. Uw personeel is onze zorg. HRpm helpt u graag, dát werkt!
 
Tijdelijk personeel nodig? Geen personeelsvraag is ons te veel. HRpm kan u op de diverse manieren snel en flexibel helpen:
  • Uitzenden: heeft u een piek? Dan zijn uitzendmedewerkers vaak de beste en snelste oplossing.
  • Detacheren: zoekt u een medewerker voor een vaste periode? Dan is detachering een geschikte methode voor u.
 

Werkgever

HRpm is een fullservice partner waar het draait om vakkundige advisering, transparante communicatie en bemiddeling van personeel voor uw bedrijf. HRpm beschikt over een grote groep enthousiaste oproepmedewerkers én daarom is uw personeelsvraag vrijwel altijd in te vullen. Door onze gedrevenheid en vasthoudendheid vinden wij de juiste persoon voor uw bedrijf.

Snel inspelen op onvoorziene pieken of de afwezigheid van een vaste medewerker binnen uw bedrijf opvangen? HRpm helpt u graag! U kunt snel en eenvoudig over tijdelijk personeel beschikken, zodat u zich volledig kunt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

 

Werknemer

Heb je nog geen bijbaantje of ben jij op zoek naar een (tijdelijke) baan én ben je er van overtuigd dat je geschikte medewerker bent voor HRpm? Dan kunnen wij jou hulp graag gebruiken, wees welkom!​

 

Goed om te weten
HRpm is VCU gecertificeerd 
VCU
 
Meer weten?
Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij komen ook graag bij u langs als (potentiële) opdrachtgever! Uw personeel is onze zorg. HRpm helpt u graag, dát werkt!
 
 
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!