payroll-visual

Vacatures agrarische sector

Ben je op zoek naar uitdagende vacatures in de agrarische sector? HRpm biedt studenten, starters en professionals de kans om zich verder te ontwikkelen. Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke en nieuwe baan. Om dit voor jou te vergemakkelijken, bieden wij verschillende vacatures in de agrarische sector aan. Zie jij al een vacature staan die aansluit op jouw interesses? Solliciteer dan direct. Wil je graag werken in de agrarische sector en staat jouw vacature er nog niet tussen? Upload dan je cv zodat wij samen met jou op zoek kunnen gaan naar de baan die bij jou past!

Werken in de agrarische sector

Heb jij altijd al in de agrarische sector willen werken? En ben je toe aan een uitdaging? Bij ons krijg je de kans om een baan te vinden in bijvoorbeeld de tuinbouw, akkerbouw of veehouderij. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een parttime baan of een fulltime baan. Bij HRpm is de kans groot dat jij snel een passende vacature in de agrarische sector vindt. Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken in de agrarische sector. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en blijft gaan.

HRpm: de partner voor werknemers en werkgevers

HRpm is dé specialist op het gebied van personeel en banen in de agrarische sector! Niet alleen kunnen werknemers bij ons terecht voor geschikte vacatures in de agrarische sector. Ook helpen wij werkgevers graag met het vinden van geschikt personeel. HRpm is VCU gecertificeerd. Dit betekent dat wij als uitzendbureau personeel uit kunnen zenden naar VCA gecertificeerde bedrijven. Wij gaan op een bewuste en veilige manier om met de mogelijke risico’s waar uitzendkrachten mee te maken kunnen krijgen.

Meer weten over vacatures in de agrarische sector?

Nieuwsgierig wat HRpm voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden op het gebied van werken in de agrarische sector. Heb je nog vragen over onze vacatures? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Ook dan helpen we je graag verder. Je kunt ons bereiken via +31 321-336006 of een mail sturen naar info@hrpm.nl. Bij HRpm ben je aan het juiste adres voor uitdagende vacatures in de agrarische sector!
@HRpmBV
29 Oct
NIEUWS📢HRpm gaat verder onder een nieuwe naam! Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je er van vindt! 🙌🏼 https://t.co/Ybrk2PcIUU
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!