payroll-visual
Werving & Selectie

Werving & Selectie

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker? Of ben je juist op zoek naar een baan, een nieuwe uitdaging? HRpm helpt jou graag, dát werkt!
 

Waarom HRpm?

  • Persoonlijke benadering
  • Advies op maat
  • Groot netwerk én het netwerk groeit nog dagelijks
  • Gespecialiseerd in het maken van de juiste match door persoonlijke betrokkenheid
  • Betrouwbaar en transparant
  • Hands-on mentaliteit 
 

Werkwijze HRpm

Persoonlijk contact
Een vacature is vaak meer dan alleen het invullen van een aantal functie-eisen, het sociale aspect is nét zo belangrijk. De 'klik' moet er zijn tussen de kandidaat en zijn of haar toekomstige werkgever en collega's. HRpm hecht dan ook veel waarde aan persoonlijk contact, met u als opdrachtgever. Door een goed contact en korte lijntjes kunnen wij onze kandidaten beter selecteren op uw wensen en behoeften. Wij stellen een kandidaat pas aan u voor, nadat wij deze persoonlijk hebben gesproken in een intakegesprek en vinden dat hij of zij goed in uw functie en bedrijf past.
 
Kwaliteit 
Doordat wij veel contact hebben met onze opdrachtgevers weten wij wat voor type medewerker u zoekt en welke eigenschappen een kandidaat moet hebben om binnen uw bedrijf te passen. Nieuwe opdrachtgevers ontmoeten wij graag persoonlijk, voordat wij de vacature in behandeling nemen. U krijgt een gevoel bij ons en wij krijgen een gevoel bij uw bedrijf. Tijdens de kennismaking zullen wij de functie-eisen en bedrijfscultuur met elkaar doornemen en aan de hand daarvan maken wij een passende vacaturetekst.
 
Groot netwerk
Vervolgens kijken wij eerst in ons brede netwerk dat wij door de jaren heen hebben opgebouwd naar een geschikte kandidaat. Tevens publiceren wij na uw goedkeuring de vacaturetekst in de vooraf afgesproken media. Door gebruik te maken van ons netwerk en te selecteren in onze zoekende kandidaten, proberen wij voor u de juiste kandidaat te vinden.
 
Advies op maat
Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor uw openstaande vacature nemen wij contact met u op. Wij sturen na goedkeuring u altijd een toelichting met uitgebreid CV en een overzichtelijke offerte toe. U betaald pas indien een voorgestelde kandidaat wordt aangenomen. Op aanvraag kunnen wij ook een peresoonlijke motivatie van de kandidaat meesturen. Na het voorstellen van de kandidaat, bent u vrij om de kandidaat via ons uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. 
 
Transparante communicatie
Bij Werving & Selectie van HRpm kunt u zelf de intensiteit van de zoekopdracht bepalen. Van meekijken in een opdracht, tot het verzorgen van het complete werving en selectietraject. Kosten worden altijd vooraf besproken. Op deze manier werken wij transparant en eerlijk voor u en onze kandidaten.
 
Goed om te weten
HRpm is VCU gecertificeerd 
VCU
 
Meer weten?
Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij komen ook graag bij u langs! Uw personeel is onze zorg. HRpm helpt u graag, dát werkt!
 
@HRpmBV
13 Aug
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?! 🤩Wij zijn voor onze locatie in Dronten op zoek naar een commercieel medewerker binn… https://t.co/klTYcB0D5v
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!